Ανακοίνωση σχετικά με τον «εμπρησμό» του Ελευθεριακού χώρου Sabot

Με κομμένη την ανάσα. από τα γέλια

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από ανακοίνωση στο blog Combat 18 Hellas ότι ο Ελευθεριακός χώρος Sabot στον οποίο στεγαζόμαστε δέχθηκε την αλύπητη επίθεση τους!

Η αλήθεια είναι τους τελευταίους μήνες, πάντα πιστοί στο «vivere pericolosamente» (στο «ζην επικινδύνως» επί του ελληνικότερου), η δράση τους κλιμακώθηκε από το να ξεκολλάνε αντιφασιστικά αυτοκόλλητα και να τα βγάζουν φωτογραφίες, στο καψάλισμα μισής πόρτας δίπλα στην κατάληψη Libertatia, σε δύο γκαζάκια λουσμένα με πετρέλαιο (!) στην πόρτα της κατάληψης Τerra Incognita τα οποία δεν εξεράγησαν ποτέ (σοκ!), σε ένα καμένα χαρτόνια ή αφίσες στο αντιφασιστικό στέκι Κάμενικ και στην κατάληψη Mundo Nuevo, δράσεις για τις οποίες είναι πολύ περήφανοι στη σελίδα τους.

Αρχικά πληροφορηθήκαμε ότι το στέκι μας κάηκε από μία άλλη φασιστική σελίδα. Ψάξαμε λοιπόν στον χώρο τα σημάδια των λυσσαλέων επιθέσεων που συνήθως αφήνουν πίσω τους (μία καμένη αφίσα, μισή καψαλισμένη πόρτα, κλπ) και απορήσαμε είναι η αλήθεια που δεν βρήκαμε τίποτα. μέχρι που είδαμε και άλλη ανακοίνωση σε άλλο site (//hellasc18.blogspot.gr/2016/04/sabot.html?zx=1e8b2abb702b3a86) η οποία αυτή τη φορά συνοδευότων από φωτογραφία.

Αγαπητοί Ριζοσπάστες Εθνικιστές – Εθνικοσοσιαλιστές το πήρατε λίγο αριστερά και «κάψατε» (λέμε τώρα). λάθος κτήριο. Το στέκι είναι Γκαρμπολά 4 !!! Μιας και όπως μας προειδοποιείτε «είστε κυριολεκτικά ανάμεσα μας, δίπλα μας, στις συνελεύσεις μας, μας ξέρετε, μας βλέπετε» και λοιπά τρομακτικά, δε μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις κοιλιές μας απ’ τα γέλια.

Είναι προφανές στον καθένα λοιπόν, ότι οι φοβεροί και τρομεροί αυτοί (ιντερνετικοί) εμπρηστές, το πολύ-πολύ μέχρι στιγμής, να έχουν κάψει επιτυχώς τα ματοτσίνορά τους.

Γράφετε «περιμέναμε να βγάλουν κάποια ανακοίνωση αλλά ως δειλοί που είναι δεν είχαν το θάρρος ούτε να το αναφέρουν». Η αλήθεια είναι απλή: ενώ επισκεπτόμασταν καθημερινά το στέκι τις 3 μέρες μετά την «επίθεση» δεν είχαμε αντιληφθεί ότι… είχε καεί! Τώρα που μας ενημερώσατε βγάζουμε ανακοίνωση, αλλά νοιώθουμε κάπως αμήχανα γιατί δε ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να πούμε.

Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε «ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ»

Αλλά, εσείς, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ

 

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Μία από τι συλλογικότητες που φιλοξενούνται στην «κοπριτοφωλιά Πρεζο-Ελευθεριακό χώρο »Sabot», που δέχθηκε αδυσώπητο εμπρησμό από τους εξωφρενικά μάχιμους φασίστες τις πόλης μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *